Güneş Şemsiyesi

Şemsiyeler ülkemizde genellikle yağmurdan korunmak için tercih edilse de güneşli iklime sahip yerlerde güneş şemsiyesi olarak da kullanılmaktadır. Başlık biçiminde kafaya geçirilen türleri veya Çinli kadınlardan dünyaya kadar yayılmış özel işlemeli elde tutularak kullanılan türleri bulunmaktadır.

Bunların dışında büyük ebatlı bahçelerde, plajlarda, balkonda, restoranlarda, otellerde ve kafelerde kullanılan şemsiyelerin de esas amacı güneşten koruyarak gölge oluşturmasıdır. Bu nedenle tüm şemsiyeler birer güneş şemsiyesi olarak nitelendirilebilir.

Güneş Şemsiyesi Nedir?

İyi bir güneş şemsiyesi dışarıda geçirilen zamanda sizi direkt güneş ışığına maruz kalmaya karşı koruma altına almalıdır. Bu nedenle seçim yaparken daha çok ışığı yansıtan açık renkleri seçmenizi tavsiye ederiz.

Koyu renkli şemsiyeler her ne kadar daha estetik olsalar da ısıyı soğurarak içlerine doğru emip alt kısmına yansıtabilir. Bu yüzden beyaz, krem rengi, açık sarı gibi türler güneş şemsiyesi amaçlı kullanılmak isteyen tüm şemsiye çeşitleri için önerdiğimiz renk seçenekleridir.

Desenli tercihlerde de yine açık renklerin bir araya gelmiş versiyonları tercih edilebilir.

Araba Güneş Koruma Şemsiyesi

Araçların güneş ışığına maruz kalması eşyaların çok fazla ısınmasına, bazı plastik eşyaların eriyip şekil deformasyonuna uğramasına ve renk bozulmalarına yol açabilmektedir. Bu tür olumsuz durumlara karşı aracı koruma altına almak için tam olarak pencere ile uyumlu güneş koruma şemsiyesi kullanılabilir.

Genellikle aynalı şekilde üretilen dış kısım ışığı ve ısıyı en iyi şekilde yansıtıp dışarıya vermek için ideal bir malzemedir.

Güneş Şemsiyesi Fiyatları

Güneş şemsiyesi oldukça geniş tür çeşitliliğine sahip olduğu için fiyatları konusunda ne yazık ki burada net bir bilgi vermek mümkün olmamaktadır. En doğru ve en hızlı şekilde fiyat bilgisi edinebilmek için web sitemizin iletişim bölümünde yer alan bilgilerimizi kullanarak bizden danışmanlık alabilirsiniz.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir